SHEER

skirt2

Nya älsklingar, från Karen Millen! Hittade dem i den nyöppnade butiken i London! Har en allmän crush på transparenta pumps just nu. Drömmer om ett par svarta i spets… Bästa Rami tog bilden. Igår morse flög jag ner till Wien, så härligt!! Spenderat hela helgen i solen och sitter nu med lite söndagsjobb inför nya veckan. I morgon visar jag hela outfiten ovan där jag hade på mig min nya singoalla-topp jag pratade om igår! ♥

New babies, from Karen Millen! Found them in the new shop they just opened up in London! I’m having a general crush on transparent pumps at the moment. Dreaming of a black pair with lace. Dear Rami, snapped this picture. Yesterday I flew down to Vienna, so nice!! Spent the whole weekend in the sun. Now: some sunday night working. Tomorrow I’ll show you the whole outfit above where I was wearing my new singoalla top I was talking about yesterday! ♥

LOADING..