Damernas Värld Guldknappen at Grand Hôtel Stockholm in August, get your tickets now!

skirt2

Augusti är inte allt för långt borta och Damernas Värld Guldknappen planeras för fullt. Fantastisk nyhet i år är att vi flyttar in på Grand Hôtel Stockholm. Sist Guldknappen-galan ägde rum där var en herrans massa år sen och det är ju så fint där så jag är överlycklig!! De här bilderna är på mig från 2012 då jag var på min första, klädd i skönhet till klänning från Ida Sjöstedts couturelinje. Hursom! Biljetterna har precis släppts och ni hittar dem HÄR. Jag hoppas vi ses!! ♥

August is not that far away and the Damernas Värld Guldknappen awards are coming up. An amazing detail is that it takes place at Grand Hôtel Stockholm this year. Last time this gala took place there was a crazy amount of years ago and it’s such a beautiful venue so I’m very excited!! These photos were shot on my way to my very first Guldknappen gala and I was wearing this gorgeous piece by Ida Sjöstedt Couture. Anyway! The tickets for this years party is now for sale and you find them HERE. Hope to see you there!! ♥

skirt2
skirt2

LOADING..