24 hours in LONDON

skirt2

Här kommer ett litet bildregn från London som jag kom hem från häromdagen. Var främst där för att spana in Karen Millens höstkollektion och fick även besöka deras gigantiska nya butik vid Knightsbridge. Riktigt fint!! Blev också en tripp förbi River Islands pressvisning följt av lite shopping i flaggskeppsbutiken. Tack till alla som var där och gjorde resan så bäst! Puss ♥

Here’s a bunch of pictures from my trip to London the other day. I was first and foremost there to check out the Karen Millen fall collection and also got to visit their huge new shop at Knightsbridge. It was really nice. I also got to visit the River Island press day followed by some shopping at the flagship store. Thanks to everyone who made this trip such a blast! Xx ♥

skirt2

skirt2

skirt2

skirt2

skirt2

skirt2

skirt2

skirt2

skirt2

skirt2

Photos: Me, Josefin Dahlberg & Madelene Billman Edit: Sania Claus Demina

LOADING..