H&M Conscious Exclusive 2014

skirt2
skirt2

Jag har något från varje kollektion av H&M’s årliga Conscious Exclusive som produceras helt ekologiskt. Ovan ser ni de två favoritplaggen jag tog bild på när DV:s moderedaktion var där och fick en exklusiv liten smygtitt. Kläderna brukar ryka rätt fort men jag håller tummarna hårt för att dessa två ska kunna hamna i min garderob. Den blå mönstrade klänningen är ett sånt plagg jag skulle kunna bo i hela sommaren… och den svarta skulle passa fin-fint till min klänningsamling! ♥

I have something from every H&M Conscious Exclusive collections so far. These two dresses are my absolute favorites from this years edition. I shot these pictures a few weeks ago when I was at the showroom with the DV crew for an exclusive preview. I’ve been waiting to post them until today that it’s finally official. The blue/white dress is the kind of piece I would wear non stop the whole summer… and that black dress would look good in my gown collection! ♥

 1. Jenny skriver:

  När kommer den här kollektionen ut? Vilket datum och vilken månad? :)

  1. Lisa skriver:

   10 April : )

 2. jag ÄLSKAR den mönstrade klänningen! den skulle jag hemskt gärna också vilja ha i min ägo :)

  //paulinasuonvieri.blogg.se

Comments are closed.

LOADING..