new in #shoes #london

skirt2

Titta så fina skor jag hittade inne på stora Topshop vid Oxford Street under en expressrunda i London! Skinnet är magiskt mjukt och snygga veck blir till när man tar på dem. Lite fånigt dock att modellen hade namnet ”Hope” då de är läskigt lika ett par från det svenska märket. Bilder från modeveckan är på väg. Vi har haft slutlämning av ett nummer av DV och så har jag blivit sjuk. Ställt in helgens aktiviteter för att kunna återhämta mig. Puss! ♥

In love with these shoes that I found at Topshop (Oxford Street) in London! Looks so much like a pair from Swedish designer HOPE so I found it funny to see that they named this shoe ”hope” lol. Anyways. Pictures from fashion week are coming up. We’ve been working like crazy to finish the thickest DV magazine so far (ever I think?) and I also managed to get a bit sick. Cancelled all my weekend activities to get back on my feet asap. Bisous! ♥

LOADING..