shoe trend / MULES

skirt2

I trendrapporten jag gjorde till DV så kommer ni bland annat få ta del av den här typen av skor som en av vårens trendigaste. Zara har varit snabba och snappat upp det snabbare än alla. Sjukt hur de till och med kan släppa vissa saker innan dess ‘inspirationskällor’ kommit ut i butik… hurusom! Snygga är de och jag vill testa! Vad tycker ni? ♥

In the trend report that I did for DV one’ll be able to see this kind of shoes as one of the biggest trends for spring. Zara have been quick and already created some nice pairs. It’s crazy how they manage to sell styles before their ‘source of inspiration’ even hit the stores… any who! They’re gorgeous and I wanna try! What do you think? ♥

  1. Malin skriver:

    Såååå snygga! Men blir det inte jobbigt att gå i dessa skor när det inte finns något som ”håller fast” hälen? :)

Comments are closed.

LOADING..