saturday eyecandy

skirt2
skirt2

Fönstershopping i Stockholm kan se ut såhär. Kunde inte låta bli att knäppa av dessa två bilder när jag gick förbi Stella McCartney-butiken och Savannahs. Klänningen till höger på första bilden är drömmen!! Ni vet klänningen man haft i huvudet men inte riktigt sett någonstans? Där har vi den. Skorna från Manolo Blahnik ser verkligen sagolikt fina ut när dem står sådär. Lördagsgodis när det är som bäst helt enkelt! ♥

This is what window shopping in Stockholm can look like. I couldn’t stop myself from taking pictures when I passed the Stella McCartney shop and Savannahs. The dress on the right on the first picture is a dream!! You know the dress you’ve pictured in your head but never really seen anywhere? Well here it is! The shoes from Manolo Blahnik really look a fairy tale when standing like that. Saturday eye candy at its best! ♥

LOADING..