sneak peek from todays DV-shoot

skirt2

Phew, vilken dag!! Varit uppe sedan sex i morse och plåtat intensivt på location. Kan som vanligt inte visa speciellt mycket och hann inte fota jättemycket backstage pga total tidsbrist, men här är en liten smygtitt! Ser fram emot att sätta mig med Jörgen (fotografen) i morgon och gå igenom alla bilder. Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna en sekund till, så vi hörs i morgon! KRAM! ♥

Phew, what a day!! I’ve been up since six o’clock and we’ve been doing a very intense shoot on location. As usual I can’t show you too much before the magazine is out and I didn’t have that much oppertunities to do behind the scene pictures, but here is one! I can’t wait to sit down with the photographer tomorrow. My eyes are shutting down now, gotta sleep!   ♥

  1. Momo skriver:

    Im in love with this picture!

Comments are closed.

LOADING..