a combination of two old favorites

skirt2

Såna här söta klänningar dyker ju upp lite här och där hela tiden, men kvalitén känns ofta ganska dålig och billig. Ärligt talat trodde jag så först om denna, tills jag av en slump kikade närmare och insåg att den var en kombination av denna och denna klänning från H&M Conscious Exclusive 2012 och 2013. Jättefin med andra ord! Trodde det var kört då dock, den verkade ha sålt slut snabbt. Men så plötsligt råkade jag hitta den, i min storlek OCH på halva priset (som redan var rätt lågt) och fyndade den alltså för trehundra kronor. Yeyyy!! Nu får sommaren skynda på lite.. ♥

This kind of cute dresses pop up every now and then, here and there, but the quality usually feels bad and cheap. Honestly, this is what I thought of this dress when I first saw it, but when I accidentally got a closer look at it and realized it was a combination of this dress and this one, both from H&M Conscious Exclusive (2012 and 2013) I just had to have it. I noticed it got sold out quick but managed to grab one for half the price (that already was low). So happy!! Summer, hurry up a bit please? ♥

LOADING..