cake, sun and balloons

bday2

Vaknade upp i Wien på min födelsedag! Tittade upp i taket och där hängde massa heliumballonger i taket, alltså lyckan?!! Jag ÄLSKAR ballonger!! Så fin dag också. Över tio plusgrader och sol. Pyjamas från H&M, om någon nu undrar. Visst var tårtan supersöt?? ♥

Woke up in Vienna on my birthday! Looked up at the ceilings and found a big bunch of helium balloons hanging over my head!! I was so excited hahah! I LOVE love love balloons!! Such a beautiful day too. Above ten plus degrees and sun. My PJs are from H&M, in case anyone would wonder. Wasn’t the cake adorable??  ♥

skirt2
skirt2
skirt2
skirt2

  1. Underbara bilder Sania!! Grattis i efterskott! Kram

  2. oh vad vackert! jag fyller år imon, haha jag hoppas jag också vaknar upp på det viset! i ett annat land, med vackra ballonger och en underbar tårta. chansen är inte stor, men drömma kan man ;)

    och ännu en gång säger jag grattis till dig, fast i efterskott nu! :)

    //paulinasuonvieri.blogg.se

    1. åh grattis i lite förskott på dig då!!!! stor kram!! xx

Comments are closed.

LOADING..