back on track with A+O

alice olivia clutch1

Hemskt ledsen för att jag varit iväg från bloggen ett par dagar. Inte alls självvalt!! Men nu är jag äntligen tillbaka som vanligt och lovar att bjuda på fler än ett inlägg om dagen framöver. Modeveckor och allt runt hörnet, yeyy! Ni vet ju att jag värdesätter kvalité här i bloggen och ville inte slänga upp vad som helst liksom. Men nu så! Har bilder från blogg-galan i Berlin, modeveckan där, min födelsedag i Wien, nya inköp, presenter osv. Denna söta clutch fick jag i julklapp från en vän. Från älskade märket Alice + Olivia som nyligen kommit till NK! Så himla fin kvalité på den! Vad tycks? ♥

Deeply sorry about the lack of posts the past few days. Didn’t  intend to disappear!! But now I’m back on track and can’t wait to share lots of fun posts, hopefully more than once a day here on my blog. So much going on right now. You know I value quality on my blog and didn’t want to do any lazy posts. I hope you understand. Anyways! I got plenty of pictures from the blog event in Berlin, fashion week in Berlin, my birthday in Vienna, new purchases, some gifts etc. This clutch was a christmas present from a friend. From my beloved brand Alice + Olivia. They finally sell some of their things here in Stockholm! The quality is amazing. What do you think? ♥

LOADING..