shoeditorial & bday plans

skirt2

Hur kul är inte ordet shoeditorial? Kom precis på det och är väldigt osäker på om det ens existerar…? Hursom tänkte jag att det skulle vara ett kul litet inslag i bloggen. En liten fotoserie med fina skor i kul miljöer. Dessa sandaletter är som gjorda för mig, haha! Fluffiga och puderrosa. Bästa jag vet. Från Jennie-Ellens vårkollektion. Fortfarande inte hunnit fixa med Berlin-bilderna. Blev uppäten av jobb på redaktionen idag då många är borta. Men känns lugnt! På lördag flyger jag iväg och firar min födelsedag som är på söndag! 24 år, känns galet. Natti!! ♥

How funny isn’t the word shoeditorial? Just came up with it and I’m not really sure it’s an actual word? Anywho, I thought it could be a fun thing on the blog: making little editorials around pretty shoes I like. These are like made for me, fluffy and dusty pink. LOVE! From Jennie-Ellen’s spring collection. I still didn’t get a chance to go through my Berlin photos since I was eaten up by work at the office today (lots of people are away). But I feel okay. On Saturday I’m off to celebrate my birthday. I turn 24 on Sunday and it feels crazy!! Goodnight! ♥

skirt2

Photos: Arda Eken Edit: Sania Claus Demina

 

 1. anna skriver:

  undrar om du kommer lägga upp resultaten från julkalendern? :)

  1. Hej!! Alla vinnare är kontaktade :) kanske lägger upp ett inlägg om det snart, annars ser man ju i inläggen vem som varit först varje dag, kram!!

 2. Katja skriver:

  Grattis i förskott fina! 24 år…och du har kommit så långt! Grattis till det också!
  Ha en fin födelsedag!
  Kram Katja

 3. Skorna känns väldigt 40-tals hollywoodstjärna :)

  modemanifest.blogspot.com

 4. Lia skriver:

  Älskar dessa skor och tycker mycket om den nya färg av bloggen! <3

  1. Tack!! Så himla glad över denna färgen med, känns helt rätt i min blogg, hoppas den inte ändras igen bara, inte jag som bestämmer tyvärr…
   Kram!!

Comments are closed.

LOADING..