MIU MIU

miumiu

Har sedan barnsben haft grovt synfel i ena ögat men orkar inte med glasögon/linser. Tycker jag får sån huvudvärk när jag väl ska ta av dem då skillnaden är så stor.. Men OM jag skulle bli med bågar nu så vore dessa från Miu Miu’s vårkollektion kul! Flög förövrigt till Berlin i morse. Aldrig varit här så det känns jättekul och spännande!! Är här för att bevaka Stylight Fashion Blogger Awards och för att gå på Filippa K:s AW14-visning vilket även för min del drar igång modeveckasäsongen för i år! Nu måste jag skynda, intervju med fina Chiara väntar. ♥

Ever since I was a little kid one of my eyes have been really bad but I never wanted to wear glasses/contacts. I just feel like the headache I get between wearing it isn’t worth it.. But IF I would get myself any, these from Miu Miu’s spring collection would be fun! I just arrived in Berlin a few hours ago. Never been here so I’m very excited!! The reason is tonight’s Stylight Fashion Blogger Awards and tomorrow’s Filippa K AW14 show which also means this is the start of this new years fashion week season! Gotta hurry up now, an interview with dear Chiara awaits.  ♥

 

LOADING..