MAISON SCOTCH

skirt2

Älskar mina två halsband från Maison Scotch!! Är allmänt dålig på att använda smycken på vintern men skulle vilja ändra på det. Nu ska jag skynda mig iväg till redaktionen, passade på att ta en bild på dessa medan solen är uppe. Hörs senare! ♥

So in love with my necklaces from Maison Scotch!! I’m generally not good at wearing jewelry during winter time but I would love to change that. Now I need to hurry up to the DV office, wanted to shoot this pic for you now since it’s always dark when I get home. Laters! ♥

  1. Paula skriver:

    Perfekta såväl till vardags som till fest!

  2. oh helt fantastiska! mycket charmiga på något vis! :D

    //paulinasuonvieri.blogg.se

  3. Lia skriver:

    Äslkar Maison Scotch och dom två halsband ser ut som iskrsitaller <3!!

Comments are closed.

LOADING..