KURE bazaar

kure

Två av alla härliga julklappar. Måste verkligen varit snäll 2013, kände mig sjukt bortskämd kring jul i alla fall. De här nagellacken är ekologiska.Hört att de ska vara jättebra men har beslutsångest över vilken jag ska prova först, vad tycker ni? ♥

Two of my lovely christmas presents. I must have been a good girl during 2013. Really felt spoiled around christmas. These nail polishes are environmentally friendly! I’ve heard the quality is great so now I really can’t wait to try. Can’t decide which one to go for first though, what do you think? ♥

  1. Kul med massa fina julklappar (speciellt om de är ekologiska och bra för miljön). Röstar på att du ska testa det röka först, det passar ju bra så här innan våren kommer och man börjar bli sugen på ljusa färger igen :)

    modemanifest.blogspot.com

Comments are closed.

LOADING..