HAPPY NEW YEAR!!

nyesania

GOTT NYTT ÅR älskade ni!! Firade in det nya året med middag, vänner, kärlek, heliumballonger och fyrverkerier á la magisk utsikt och livrädd tjej.. (tror hela Stockholm hörde mig skrika som en fjant haha…förlåt)! Tog en massa bilder som jag tänkte slänga upp lite senare. Hoppas ni haft en fin övergång till nya året. Lite tråkigt att säga hejdå till 2013, bästa året någonsin!! Dock helt galet peppad inför 2014 som förhoppningsvis blir ÄNNU bättre!! Wohooo!! Åh justa, min klänning kommer från Zara, fyndade den för något år sedan! ♥

HAPPY NEW YEAR lovelies!! I celebrated with dinner, friends, love, helium balloons and fireworks á la magic view and super scared girl (I seriously think my screaming was heard by everybody in the Stockholm area, sorry about that haha!). Took lots of pictures that I’ll post a bit later. Hoping you had a lovely night and a great start of the new year today. I feel a little bit sad about saying goodbye to 2013, best year of my life! Super excited about 2014 though and I can’t wait to make it an even better one!! And oh, my dress is from Zara! ♥

LOADING..