reader art at its best

sketchnstyle sania zanita

Men åhh, titta vad jag precis hittade på Instagram! Så himla fin illustration av talangfulla Merve, blev helt varm!!! Verkligen ÄLSKAR modeillustrationer och bland det roligaste som finns att se hur någon tolkar min personliga stil med sin konst! En av de första sakerna jag gör 2014 är definitivt att skriva ut den och hänga upp på väggen hihi… ♥

Ahh look what I just found on Instagram! Such a beautiful illustration by talented Merve. Thank you so much! I got so happy when I saw it, I’m such a big fan of fashion illustrations and one of the best things I know is to see how somebody interprets my personal style with their art like that!! One of the first things I do 2014: print it out and hang it on my wall hihi…♥

skirt2

Original photo by Zanita Whittington.


SHOES
ALDO / DRESS IDA SJÖSTEDT COUTURE / JACKET HUNKY DORY

  1. Momo skriver:

    Wow, this is amazing!

  2. Vilken fin illustration! Hoppas att du får en härlig kväll och ett gott nytt år!

Comments are closed.

LOADING..