saturday

skirt2

Oj vad den här dagen flyger iväg. Hann varken med Ikea igår eller idag. Pillar istället med lägenheten och förbereder middag som jag ska ha hos mig i kväll. Alldeles strax ska jag lägga upp ett gäng jättefina bilder som bästa Carin tog på mig häromveckan, så kika gärna in igen om några minuter! ♥

Wow, this day is flying by so quickly. Didn’t manage to go to Ikea yesterday nor today. Making the apartment pretty instead and preparing dinner that I’m having at my place tonight. Also, in a few minutes, I’ll post a series of pictures my new friend and fellow blogger Carin shot of me a week ago so make sure you check back in soon! ♥

  1. lena skriver:

    vilka fina blommor och bilder:) gott nytt år:)

  2. Vackra blommor!:)/sarasvenda1@gmail.com

  3. Momo skriver:

    So cute! :)

Comments are closed.

LOADING..