at my family’s

skirt2
skirt2

Ledsen för seg uppdatering dessa dagar. Har haft fullt upp med lite ärenden och sånt kan ju ta mer tid än man planerat ibland. Här är två bilder från min jul hos familjen så länge. Lussebullarna var helt klart en av höjdpunkterna. SOM jag längtat efter att baka dessa, haha! Vispade även upp grädde att doppa dem i tillsammans med pumpamarmelad (löjligt gott) som de har på Albert & Jacks. Idag funderar vi på att åka till Ikea och kika på lite garderober. Jag känner att jag inte får plats, oavsett hur mycket bloppis jag har haha! HÄR kan ni se vad som finns uppe just nu. ♥

So sorry for the lack of posts these days. I had so much errands to run, and as you know those things can take longer than expected sometimes. Here are two snaps from my christmas with my family for now. The lussebullar were one of the highlights. If you knew how much I’ve been looking forward to baking them, haha! Whipped some cream and also ate them with pumpkin marmalade that they have at Albert & Jack’s. Yum! Today we’re thinking of going to Ikea and check out some closets. I feel like my stuff is all over the place no matter how much I get rid of HERE. ♥

  1. Mycket fint på bloppisen :)

  2. Hoppas du hade en mysig jul!!:)/sarasvenda1@gmail.com

  3. Momo skriver:

    Awww, this looks so cozy <3

Comments are closed.

LOADING..