Editor’s choice in DV

redaktorernas val

Den här bilden var med på DV:s Redaktörernas Val i höstas. Bästa Rami tog fotot och jag tycker det blev så fint ljus! Hade gärna sett ut typ såhär till nyår. Har haft den ledigaste dagen på sjukt länge. Passar på att städa och göra i ordning lite julstämning. Fortfarande inte köpt någon gran, måste ändras på!! ♥

This shot was taken for the Editor’s choice in DV this fall. Beloved Rami shot it and I absolutely love the light! Would love to wear that for new years eve. Today I’ve been completely free. So nice! Gonna try to create some christmas sprit in the apartment, still don’t have a tree, gotta change that asap! ♥

redaktorernas val sania

  1. Lina skriver:

    Jag håller med dig, jag hade också gärna sett ut så på nyår! En riktig hitt :D Pälsponchon som du har på dig, vet du om den fortfarande finns i butik eller vart man kan få tag på något liknande? :)

  2. Åsa skriver:

    Läcker nyårsklänning!

  3. Riktigt fin outfit!!:)/sarasvenda1@gmail.com

Comments are closed.

LOADING..