EMOJI FLATS

acne emoji flats

I dag kan ha varit en av årets roligaste!! Plåtade som sagt mitt största modejobb hittills för DV Mode Vårs 10-års jubileumsnummer och ni ANAR inte hur gärna jag vill visa er allt nu nu nu (inte för att allt är klart än, långt ifrån, men ändå) och måste vänta i typ vad som känns som tusen veckor… HURSOM, liiite sneak peek kan jag ju dela med mig av och då kändes dessa bra: favoritaccessoaren idag. Hur fina??? Acne Studios har gjort en hel drös med liknande helt underbara skor till våren, håll utkik!! Ok nu måste jag lugna mig och gå hem, haha, godnatt!! ♥

Today was probably one of the most fun days this year!! We shot the photos for the biggest editorial I’ve styled so far for DV Mode Spring 10 year anniversary issue. You have no idea how excited I am to show you every single detail from this but I am not allowed to yet. So sorry!! OH well, here’s a tiny but fun sneak peek: the favorite accessory. How cute??! Acne Studios made a whole bunch of similar awesome ones for next spring, keep your eyes open for those!! Ok, time to calm down a bit and go home, haha, goodnight!! ♥

 1. Lia skriver:

  Ja precis, HUR FINA?!!

 2. Erika skriver:

  Åh va spännande och UNDERBARA SKOR!

 3. Awsome skor!!/sarasvenda1@gmail.com

 4. Liza skriver:

  Snygga skor! Inte riktigt min smak, men riktigt fina. :)

 5. Paula skriver:

  Åh vilka innovativa o kul skor, något och önska sig för våren!

Comments are closed.

LOADING..