pink little statements

cocoo

Nya favoriter i smyckeslådan från Cocoo. Ni ska få se dem på en annan dag. Idag åt vi lunch på GANT som visade upp sin höstkollektion för nästa år. Snacka om framhörhållning, haha! Det var riktigt fint! En annan höjdpunkt idag var ett helt otroligt fint plagg från Pradas vårkollektion kommit hit och jag fick nästan tårar av modeglädje, höll seriöst på att ramla av stolen när jag såg det! Visar er asap! Nu tänkte jag faktiskt jobba hela kvällen, vad har ni för planer? ♥

New favorites in the jewelry box from Cocoo. I’ll show you how they look on some other day! I had lunch at the huge GANT head quarters today where the fall 2014 collection was presented. Talk about foresight! It was beautiful though. Another highlight today was the absolutely amazing piece that arrived from Prada to the office today. I seriously almost got happy fashion tears, haha! I’ll show you that later too! Now the plan is to work all night, what are you guys up to? ♥

LOADING..