hangisi jeweled pump

manolo blahnik

Kära tomten…kan dessa pumps skynda sig lite så de flyttar in i min garderob snart? Som ni alla kanske redan vet, signerade Manolo Blahnik, kända från första SATC-filmen. Kärlek!!! Nu: redaktionsmöte och modemöte! Sista veckan innan jul = sjukt mycket lämningar. ♥

Dear Santa…can these shoes please end up in my closet soon? As you all may already know, by Manolo Blahnik, famous after the first SATC-movie. Love!!! Now: editors meeting with the magazine! Last week before christmas = overload of deadlines. ♥

  1. Fräcka skor!!/sarasvenda1@gmail.com

  2. Wow, värsta askungeskorna. Så läckra. Ha en fin dag. Kram

  3. Åh vad fina!!

  4. Freja skriver:

    Gud vilka underbara skor!!!

  5. Liza skriver:

    Fina skor! Men dem ser svåra ut att gå i. :o

Comments are closed.

LOADING..