@saniaclausdemina in Milan

eleonora carisi for zalando trip milan

Fyra bilder som kort sammanfattar min tripp till Milano häromveckan: vrålsnygga Eleonora Carisi på fotot med mig (klädd i Michael Kors-kjolen jag inte kunde slita blicken från) som gjort kollektion för Zalando. Sneak peek ser ni i lådan! Fönstershoppingen i Milano kan vara världens bästa. Jag tror jag började dregla smått när jag stötte på dessa pumps på Casadei. Utsikten från planet minst lika bra. 24 klockrena timmar i Milano. Vill så hemskt gärna dit igen. Mer bilder från resan på G! ♥

Four pictures that shortly concludes my trip to Milan the other week: Gorgeous Eleonora Carisi on the photo with me (dressed in skirt from Michael Kors that I couldn’t get my eyes off) who designed a collection for Zalando. Sneak peek in the box! The window shopping in Milan might be the world’s best. I think I literally started drooling when I bumped in to these pumps at Casadei. The view from the plane was breathtaking. 24 perfect hours in Milan. I want to go back so bad!! More pictures from the trip coming up! ♥

LOADING..