MILAN /photo diary

skirt2
skirt2
skirt2
skirt2
skirt2
skirt2
skirt2
skirt2
skirt2
skirt2
skirt2
skirt2
skirt2
skirt2
skirt2

Detta var min första gång i Milano och älskade det!! Dagen spenderades tillsammans med Jenni från Finland och Maija från Zalando på stan där vi åt pasta, fönstershoppade och tittade på gigantiska Duomo. Mot kvällen plockades vi upp av en superfin bil som tog oss till stället där Eleonora Carisi höll i en digital visning av kollektionen hon designat för Zalando. ♥

This was my first time in Milan and I absolutely loved it!! The day was spent with Jenni from Finland and Maija from Zalando in the city where we ate pasta, did some window shopping and looked at the gigantic and amazing Duomo. At night we were picked up by a gorgeous car that took us to the place where Eleonora Carisiwas hosting a digital fashion show for her designs for Zalando. ♥

  1. Ronja skriver:

    Vackra bilder :)

  2. Momo skriver:

    what an amazing city <3

Comments are closed.

LOADING..