Mademoiselle Oiseau

burfi

Världens sötaste kopp? Just detta motiv heter Madmoiselle Oiseau och det är Lovisa Burfitt som designat den. Älskar hennes illustrationer! Finns fler i samma serie men den här tycker jag är finast. Hade precis en sån klänning och precis sådär lockigt hår på nyårsafton förra året. Glad Lucia och glöm inte bort lussebullarna! Provade förresten glögg (alkoholfri) för första gången idag. Luktade jättegott och juligt men nä, vet inte riktigt…haha! ♥

Cutest cup on the planet? This one is called Mademoiselle Oiseau and Lovisa Burfitt is the designer behind it. Love her illustrations! They got more similar ones but I like this one the most. Last new years eve, I wore a dress that looked just like that and made my hair super curly too. I hope you have a great Lucia! Don’t forget to eat saffron buns and drink something cosy! ♥

  1. Du borde prova saturnus hallon och lakrits glögg! Är inte heller så förtjust i glögg men den kan jag dricka massor av! Också alkoholfri såklart.:)

  2. Gillar också den där serien med koppar! Har suktat i flera år men än har det inte blivit något köp.

    modemanifest.blogspot.com

  3. Linda skriver:

    Kan bara hålla med, vilken vacker mugg!

Comments are closed.

LOADING..