WORK / sneak peek

sneakpeek shoot damernas varld sania

Nu har Damernas Värld nummer 1 åkt iväg till alla DV-prenumeranter och jag tänkte att ni ska få en sneak peek på ett litet modejobb jag stylade med härliga bakelser! Det var så himla roligt att göra detta och vi plåtade på en jättefin location. Ni förstår väl lyckan när jag får i uppdrag att styla modejobb som har nyckelord som tyll, rosa, bakelser, fjädrar och Lars Wallin? haha.. Hursom! Har precis satt mig vid datorn efter en fotosession med härliga Kenza som har sitt kontor sjukt nära DV-redaktionen, så himla bra! Det finns hopp för outfitinlägg i vinter! Solen är ju bara uppe typ två timmar vid lunchen.. Nu ska jag gå igenom tusen påsar kläder till kanske det roligaste modejobbet någonsin! Pepp!! ♥

Now that the Damernas Värld issue no 1 is on its way to the DV-subscirbers, I thought I’d get you a sneak peek of some styling I did for a new years eve/cake editorial. It was so much fun to do and the location was amazing! Can you imagine my excitement when I was asked to style a shoot with key words like tulle, pink, feathers, Lars Wallin and cakes? haha… Anyways! I just got to my desk after having a nice photo session with dear Kenza who has an office right next to ours. There is hope for the outfit posts this winter, so perfect! We got the sun for like two hours around lunch which is the only time I really get out of the office lately.. Now I have a thousand of bags to go through, prepping the most awesome editorial ever! So exited!!! ♥

skirt2

  1. Ser ut att kunna bli något bröllops-inspirerat tycker jag! :)

    modemanifest.blogspot.com

  2. annie skriver:

    hur sminkar du dig?

  3. Jenny skriver:

    Så vackra klänningar!

Comments are closed.

LOADING..