Tiger of Sweden

tigerofsweden
Det här har varit min absolut bästa kompis under mina äventyr på sistone. Perfekt för pass, mobil, korthållare och biljetter! Har precis kommit hem efter en lång dag och lovar att ta igen en massa i helgen här! Har ju ny design så behöver pyssla lite! ♥

This has been my best friend during my adventures lately. Perfect for passport, phone, card holder and tickets! I just got home after a long day and I promise to do catch up on my blogging this weekend. Since we got a new design here and all, I have things to work on! ♥

  1. Åh jag är ett stort fan av Tiger, jättesnygg!!

  2. Ser ut att vara en väska att lita på. Snygg är den också. Ha en fin fredag. Kram

  3. Alltid lika kul att läsa din blogg!

  4. Gud vad fin väska!<3 /sarasvenda1@gmail.com

  5. Malin skriver:

    Ååh va fin!!

Comments are closed.

LOADING..