FLORAL DREAM

floral skirt michael kors

Har precis kommit hem från mina resor till Wien och Milano och har massa fina bilder som kommer upp snart! Har bland annat träffat Eleonora Carisi (mer om det senare) som hade på sig den här skönheten från Michael Kors. Jag kunde inte slita blicken från den under hela kvällen igår och lider nu av att den inte existerar i min garderob (den är svindyr och slutsåld). Får helt enkelt styra upp något liknande. Har mailat min mamma haha…

I just got home from my trips to Vienna and Milan and got lots of fun pictures to show you soon! During my stay in Milan I got to meet lovely Eleonora Carisi (more on that later) who was wearing this dreamy skirt from Michael Kors. I couldn’t get my eyes of it the whole night and now suffer from the fact that it doesn’t hang in my closet (super expensive and sold out). I guess I’ll have to re-create it somehow, already emailed my mom haha…

  1. Hej sania! Älskar din blogg!!/sarasvenda1@gmail.com

  2. mycket fint, väldigt ”dig” :D

    //paulinasuonvieri.blogg.se

Comments are closed.

LOADING..