hello Vienna!


Sjukt tidigt i morse flög jag ner till vackra Wien igen! Har sprungit runt på stan och plåtat Sanias stil under dagen och ska nu laga sen middag, längesen jag hann med det! Den här mössan är mitt senaste kap från H&M. Älskar den även om jag får världens största huvud i den, haha! Pälsjackan kommer från Caroline Blomsts vårkollektion (obs att pälsen kommer från matdjur), älskar färgen! Ni får se mer av den och hur jag stylade den i kommande nummer av DV! Ok, nu väntar Anzor, hörs sen! ♥ : )

Very early this morning, I flew down to beautiful Vienna again! Ran around the city and shot pictures for Sanias stil during the day and the plan now is a late dinner, something I haven’t had time for lately. Recently got this beanie at H&M and I love it so much, even though it makes my head look gigantic, lol! The fur is from Caroline Blomst’s spring 2014 collection and I absolutely love the color! You’ll get to see more in a upcoming issue of Damernas Värld. Ok, Anzor is waiting, gotta go! Talk soon! ♥ : )  


LOADING..