MARC JACOBS nail polish


Så roligt att Marc Jacobs har börjat sälja skönhetsprodukter! Tror inte det finns i Sverige just nu men jag handlade lite på Sephora i New York och bland annat då detta nagellack. Älskar lilla flaskans udda form och så tycker jag faktiskt att lacket var väldigt bra. Kostade 18 dollar. Hursom! Kom precis till redaktionen och ska sätta igång med två lämningar jag vill få klart denna vecka! Ska hinna förbi vår-pressvisning hos Nelly.com idag också. Vad har ni för er? ♥ : ) 

So awesome that Marc Jaocbs started to do make-up! I don’t think it’s available in Sweden yet but I got this nail polish in New York at Sephora when I was there during fashion week. I love the weird bottle and the quality was pretty good. I cost like 18 dollars. Okay so I just got to the office and got ten pages in the magazine I wanna finish this week! Nelly.com is having a press day so I’m planning on going there to check out some spring collections too. What are you up to? ♥ : )


 1. Vilken fin färg! Idag har jag varit på bio och sett nya hungerspelsfilmen, så bra! Urlänge sedan jag var på bio sist också så det var riktigt mysigt :)

  modemanifest.blogspot.com

 2. Lise skriver:

  hvilket kamera og objektiv anvender du? pusspuss

  1. Hej Lise!
   Canon 5D mark ii och 50 mm F 1.2-objektiv
   kram!

Comments are closed.

LOADING..