the editorial / DV Mode


I det här modejobbet var inspirationen olika modemusor som var och en representerar en tongivande stil i höstens modebild. Ulyana Sergeenko fick stå för ros-trenden, Carine Roitfeld för skinn- och pälstrenden, Anna Dello Russo för dekadent överdåd och Kate Moss för Grunge Noveau. Hoppas ni tycker det blev fint! Måste typ fortfarande nypa mig i armen… ♥ : ) 

This editorial was inspired by different fashion muses that each has a personal style that somehow is connected to big fashion trends this fall. Ulyana Sergeenko got to inspire the rose trend, Carine Roitfeld the leather and fur trend, Anna Dello Russo the decadent exuberance and Kate Moss for the Grunge Nouveau. I hope you like it! Still need to pinch myself to believe this is all happening… ♥ : ) 


LOADING..