Kate Moss / VOGUE


Vissa tidningsomslag får mig att dras till hyllan som en superstark magnet. Jag struntar fullständigt i vad som finns inuti, tar tag i det vackra och skuttar mot kassan. Händer inte superofta, men ibland bara totalförälskar jag mig i ett omslag, som detta från brittiska Vogue med the one and only Kate Moss klädd i fjädrar och pärlor från Alexander McQueen. Förra gången jag hade ett sånt här moment på pressbyrån var det också Vogue+Kate haha…♥ : )

Some magazine covers just make me run to grab the magazine, no matter what’s inside it. I’s like this super strong force that I just can’t resist. This doesn’t happen to me that often but sometimes I just fall in love with it and there is not much to do other than letting it bring me joy on the coffee table. This one is from the latest Brittish Vogue with Kate Moss and some magical Alexander McQueen feathers and pearls. Last time I had this kind of moment it was Vogue+Kate too, lol… ♥ : )


LOADING..