tonight’s dress


Var bjuden på födelsedagsfest med the Great Gatsby-tema i kväll men kunde som sagt inte gå. Vaknade i morse av att båda mina armar krampade och var helt svullna, klåda och brännskadeliknande utslag över halva kroppen, mest i knävecken, på magen och skinkorna (ledsen för too much info..). Så himla läskigt!! Det verkar som att jag reagerat starkt allergiskt mot mina nya jeans från Monki. Måste vara något i färgämnena. Riktigt vidrigt! Fick åka in till akuten och fick en kortisonstöt. Mår bättre nu, men rätt mörbultad. Tänkte i alla fall att jag skulle visa vad jag tänkt ha på mig i kväll: min älskade rea-fyndade klänning från Mango i New York i somras. HÄR är en bild på mig i den. ♥ : )

I was invited to a Great Gatsby party tonight, but had to cancel. Woke up this morning because my arms were super swollen and cramping and with rash on like half my body that burned, mostly behind my knees and on the ass cheeks (sorry about too much info..). So scary!! It seems like I was poisoned by my new jeans from Monki. Gotta be something in the color. Terrible!! Went to the emergency room and they gave me a cortisone shock. I’m feeling better now but still pretty exhausted. I thougth I could at last show you what I was planning on wearing tonight: my beloved Mango bargain I got in New York this summer. HERE is a photo of me wering it. ♥ : )   

LOADING..