10000 on Instagram #thankful #happy


Började helgen med goda
nyheter. Är så himla glad!!! Ni är nu över 10000 personer på Instagram! Ni hittar mig på @saniaclausdemina om ni missat den! Skulle varit på födelsedagsmiddag nu, men ska istället fortsätta kurera mig från min jeansförgiftning (hemskt onödigt…mer om det senare) framför älskade SATC-filmen som förövrigt gått på repeat senaste veckan och gammeldagsa kokosbollar. ♥ : )

I started my weekend with some great news. I’m so excited!!! You’re now over 10000 people following me on Instagram! You find me at @saniaclausdemina if you missed out! I was supposed to be at a birthday dinner now but instead I’ll continue to try getting better after a strong allergy reaction I had to a pair of jeans (so stupid…I’ll talk more about it soon) in front of the beloved SATC-movie that has been on repeat the whole week.  ♥ : )

LOADING..