everyday accessories


Mina nya vänner. Sånt jag har med mig precis överallt. Älskar att de matchar varandra, haha! Idag har jag bland annat varit och plåtat,  hälsat på Kajsa och Alex på Gina Tricots presskontor och nu sitter jag på redaktionen och äter jättesen lunch. Helt sjukt att det är fredag idag?! Vad ska ni hitta på i helgen? ♥ : )

Say hello to my new besties. The kind of things I bring everywhere, all the time. I love that they match, lol! Today I’ve been shooting, had some nice time with Kajsa and Alex at Gina Tricot head office and now I’m at the Damernas Värld office and having a very late lunch. Can’t believe it’s already Friday?! What plans do you have this weekend? ♥ : )

  1. Helgen blir rätt lugn p g a en envis förkylning. Men det ska bli skönt i alla fall och ett glas prosecco slinker nog ner ;)

    modemanifest.blogspot.com

Comments are closed.

LOADING..