the editorial / PINK


Såhär blev modejobbet i tryck. Känns verkligen helt underbart att jag fått börja styla egna jobb i Damernas Värld och DV Mode! Vi var världens bästa team och hade så himla kul!! Kuriosa: jag hade en drömbild av att ha med en dalmatin-hund men hade ingen aning om var jag skulle hitta en. Skippade det och tänkte att vi satsar på cykeln och rosorna i stället. Tror ni inte det går förbi en dalmatin medan vi plåtar? Jag var så paff! Sprang efter och snälla damen lät oss låna vovven en stund! Vad tycker ni? ♥ : )

This is the result of the editorial I styled in print. Feels so exciting that I get to style my own editorials in Damernas Värld and DV Mode! We were the best team ever and had so much fun!! Curiosa: I had this dream picture in my head of including a dalmatian dog in this shoot but decided to let that thought go and concentrate on the bike and roses instead. I couldn’t believe it when a dalmatian walks by? I literally ran after the lady who was super nice and let us borrow him for a minute! What do you think?  ♥ : )


 1. Vad snyggt det blev! Du är så talangfull :)

  modemanifest.blogspot.com

 2. Momo skriver:

  I love to see this kind of stuff:) Especially the behind the scenes ones.

  Momo

 3. Helt fantastiska bilder, ursnygg styling!

  Kram,
  glossfashion.com/isabel

 4. Sååååå vackert! Riktigt bra jobbat! Och vad roligt att hunden gick förbi, älskar verkligen när sånt faller på plats ;)

  xx Carin

Comments are closed.

LOADING..