weekend activities


Hela min helg går ut på att förbereda bloppis samt storstäda lägenheten. Har även lyckats få in mina fjortontusen (bokstavligen) bilder från telefonen in i datorn. Har så mycket kul jag vill sortera och göra någonting av och så mycket gammalt hjärtekross jag behöver slänga. Vet att min uppdatering inte är den bästa just nu. Men jag kan lova er en grym bloppis i veckan! Förhoppningsvis redan på måndag kväll! ♥ : )

My whole weekend is all about preparing a shop my closet round and cleaning the apartment. Also managed to get my fourteen thousand (literally) photos out of the phone and in to the laptop. Got so much good things to organize and use but also some old heartbreak stuff I need to delete. I know my updates here on the blog arent the best at the moment, but bare with me. Hopefully and probably the shop my closet will be online on Monday night!  ♥ : )

  1. Med den där brickan hade jag inte haft några som helst problem att stanna i sängen hela dagen ;) Ser fram emot bloppisen!

    modemanifest.blogspot.com

Comments are closed.

LOADING..