CHRISTIAN LOUBOUTIN


Är i full gång med att röja här hemma. Jag har betydligt mindre plats nu, så det blir lite som att spela tetris. Här är två par skor jag önskar var mina. Har ju ett par svarta Christian Louboutin Pigalle-pumps (120 mm) redan men vill så hemskt gärna ha de nudefärgade med. Är förälskad i de mörka också… Får nöja mig med en bild på mig själv i spegeln i dem så länge, haha! ♥ : )

I’m busy creating some kind of order at home. Got so much less space now. Feels like playing the tetris game. Here are two pairs of shoes I wish were mine though. Already got the black Christian Louboutin Pigalle 120 mm pumps but the nude ones are on my wish list for quite a while now. I guess I’ll have to be happy with taking some pictures in them until they move in to my closet. ♥ : )


 

LOADING..