Subway Cinderella


Så sjukt ledsen över den dåliga uppdateringen att ni anar inte. Har behövt prioritera tidningen och mina lämningar där osv. Igår kväll var jag så trött att jag flydde hem till föräldrarna och såg till att sova ut ordentligt då jag känt att jag börjar bli sjuk (får ej hända då jag drar till New York på torsdag!) Har nu suttit hela dagen och sorterat bilder från senaste veckan och nu tänkte jag ägna större delen av helgen åt er. Och ja, jag åkte tunnelbana i tyllklänningen från första delen av Guldknappen-galan. Det var en upplevelse vill jag lova!  ♥ : )

You got no idea how sorry I am about the lack of posts lately. I had to prio the magazine deadlines etc. I was so tired last night that I decided to go to my parents place and just get taken care of a little (don’t wanna get sick since I’m going to New York on Thursday!) So, no I’ve organized pictures all day and I’m planning on spending the rest of my weekend here with you guys. And yes, I did take the subway in my tulle dress. It was a very special experience, lol! ♥ : )  

LOADING..