Guldknappen 2013 | the DAY gala look


Vi hade ju två galafester förra lördagen. En där DV:s läsare var inbjudna och en på kvällen för press och branschfolk. Jag passade på att klä upp mig två gånger! Under dagsfesten bar jag min älskade H&M Conscious Exclusive-klänning. ♥ : )

We had two gala parties last saturday. One where the DV readers were invited and then at night for press and people working in the fashion industry. I decided to wear two different outfits! This is the day gala look. I love this H&M Conscious Exclusive dress so much!!  ♥ : )


Photos: Anzor Asadov Edit: Sania Claus Demina

Dress – H&M Conscious Exclusive Collection 2013
Shoes- Saint Laurent

 1. Jag vill så gärna ha denna klänning i sommar när jag tar examen från universitetet. Vet du vad den heter så jag kanske kan hitta någon som säljer eller hyr du ut den för ett dygn? ;)
  SÅ vacker!

 2. ville så gärna ha den klänningen, den är fantastisk! tyvärr är jag lite för kurvig så den hade blivit vulgär på mig, den passar dock dig som handen i handsken, så avundsjuk!

 3. Dena skriver:

  amazing dress!!

  | do not
  miss Style Limelight’s GIVEAWAY to win an $150 NASTY GAL e-giftcard |

Comments are closed.

LOADING..