Guldknappen 2013 | black and white


Har som ni märker halkat efter här lite. Modeveckan har ju satt igång och allt, men tänkte att jag visar er färdigt allt från Guldknappen i lördags så kommer modeveckans uppdateringar ASAP med. Håll ut! Här är två svartvita bilder på min outfit från kvällen. Ni ska få bättre bilder snart. Hittade en supercool location där jag plåtade båda mina looks innan galorna.  ♥ : )

As you maybe noticed I’m a little bit behind with posting. I just did the first day of fashion week here in Stockholm, but I thought I should show you everything about Guldknappen first and then I’ll give you the MBFW Sthlm SS14 reports asap. Here are two pictures of my look from the night. I’ll post better ones soon. Found a super cool location where I shot both my looks. ♥ : )

  1. Verkligen ursnygg! :)

    modemanifest.blogspot.com

  2. blir jätteimponerad av din klädsel! så vackert!

    //paulinasuonvieri.blogg.se

  3. Pam skriver:

    I’m sure everyone understands you sweetie. I think everyone would agree that you shouldn’t stress. At the end of the day its the quality that counts, not quantity <3

Comments are closed.

LOADING..