getting my gala hair done


Åh, jag hade så roligt igår på Guldknappen! Det blev en lång dag för oss alla på Damernas Värld eftersom vi hade både läsargalan och kvällens fest att arbeta med. Min uppgift under hela dagen var att dokumentera så mycket som möjligt. Alla på redaktionen har jobbat så hårt inför detta och det var så snyggt allting. Jag har ca tvåtusen bilder från igår. Eftersom modeveckan börjar i morgon blir det blogginläggs-maraton här i kväll. Här är första bilderna från när vi fick håret fixat av L’oreal proffs. ♥ : )

Ahh, I had so much fun at the Guldknappen gala yesterday! It was a long day for us at Damernas Värld since we had both the reader’s event and the night event to work on. My task was to capture as many moments as possible. The DV crew worked so hard on this and it turned out so great! I have about two thousand photos from yesterday. Since fashion week in Stockholm starts tomorrow I’ll make more posts than usual tonight. Here are the first ones where you can see me getting the hair done by L’oreal proffesionals.  ♥ : )

  1. Hallå stjärnan! Du glittrade på galan som vanligt! Olivia från Gustavsbergsgymnasiums stylist program gjorde ditt hår och som vanligt gör hon alltid topp jobb! Hon berättade att du var så fantastiskt trevlig.
    Jag är så stolt över mina elever! Dom arbetade flitigt på guldknappen! Hör av dig igen när du behöver stylister. Kramar / Divo Rasheed

Comments are closed.

LOADING..