work hard, play hard


Livet är väldigt intensivt just nu och jag känner att min huvudaccessoar under Guldknappen 2013 på lördag kommer att bli ögonpåsar, woop! Har sjuttioåtta deadlines denna veckan samtidigt som jag sysslar med ett större privat projekt och sedan det här med att modeveckan börjar på måndag. Har även Anzor här över helgen som också fått en inbjudan . Allt känns sjukt kul trots sliten haha! Ovan ser ni lite rosa favoriter som ligger bredvid mig på jobbet. ♥ : )

Life is really crazy lately. It feels like my main accessory at the Guldknappen gala 2013 on Saturday will be tired eyes. I got a million deadlines this week at the same time as I’m doing a huge private project. Not to mention the fact that I have to prep for fashion week in Stockholm next week! Anzor is coming over this weekend as well since he got an invite too. It’s all so much fun, but I’m such a zombie now, lol! Above you see some pink favorites standing next to me at work. ♥ : )’

LOADING..