the night before the night


ÅH vad jag längtar till Guldknappen i morgon!! Har min kvälloutfit klar, men tänkte att jag kan ha en till outfit under läsargalan! Måste ju passa på att använda klänningarna i min samling när jag får tillfälle, hihi! Först ska jag och Anzor få ordning på mitt kaos här i nya lägenheten. Stockholm firade förresten min flytt in till stan (!!!) med fyrverkerier (ok, det var Gröna Lund som fyllde 130 år, grattis grattis!!). Nyper mig själv i armen ca hela tiden… PUSS alla! Hoppas vi ses i morgon, annars önskar jag er en superhelg!  Ps. bilderna är på mig i min outfit under min första Guldknappen-gala förra sommaren. Klänningen kommer från Ida Sjöstedt. ♥ : )

IHH, I’m looking forward to the Guldknappen awards so much tomorrow!! I have an outfit for the night but I’m thinking of wearing something else at the reader’s awards. Taking any chance I get to wear the dresses I collect. First me and Anzor will get some order in my new apartment. Stockholm was celebrating the fact that I moved in to the city (!!!) with fireworks (ok, that was the theme park Gröna Lund’s 130 years anniversary…) Pinching myself non stop atm…. I hope I get to see some of you tomorrow, and if not, I wanna wish you a LOVELY weekend!! Xxx Ps. the photos show me at the Guldknappen gala last year. The dress is by Ida Sjöstedt. ♥ : )

LOADING..