on my schedule: interview with MKAO!


På torsdag ska jag intervjua inga mindre än stilfavoriterna Mary-Kate och Ashley Olsen för Damernas Värld!!! Jag älskar mitt jobb, ja, men ibland älskar jag det lite extra. Längtar!! Något speciellt ni tycker eller vill att jag ska fråga? ♥ : )

I’m doing an interview with no less than style icons Mary-Kate and Ashley Olsen on Thursday for Damernas Värld!!! I love my job, yes, but sometimes I love it a little extra. Can’t wait!! Anything special you want me to ask them? ♥ : )

 1. Katja skriver:

  Om de får hjälp med sin outfit på stora galor el sköter de det själva? Om de alltid kollar med varandra vad de har på sig för att inte ha likadan outfit ( med tanke på att de är tvillingar) eller har de medvetet burit likadan outfit? För- och nackdelar med att vara tvilling? Kan de vara ärliga med varandra och vågar kritisera varandras outfit eller kan det såra? Katja

 2. Ellen skriver:

  Åh vad roligt!! :)

 3. S skriver:

  Fråga vad dem tycker att man ska ha på sig på tillfällen som exempelvis första dejten :)

 4. Momo skriver:

  No way! Thats so exciting! Say hello from me ;)

Comments are closed.

LOADING..