minimarket a/w


Det bästa med att jobba på Damernas Värld måste ändå vara att gå och rota inne i moderummen. Brukar vara rätt kaos här inne, men nu lyckades jag hitta en tommare hörna eftersom många fortfarande är på semester. Hursom, det hänger en hel del höstnyheter hos oss här nu och jag kunde inte låta bli att prova denna skönhet från Minimarkets AW13-kollektion. Lär finnas att köpa snart, men vet inte om jag kan lägga 4500 kr på en kleinblå väst just nu, buhuuu!! Visst är den underbar? ♥ : )

The best part of working at a fashion magazine like Damernas Värld gotta be the fact that we have two fashion rooms. Usually chaos in here but I managed to find an empty spot since people still are away on their vacations. Anyways, we got some fall news hanging here and there at the moment and I just couldn’t resist trying this beauty form Minimarket’s AW13-collection. I guess it’ll be available soon, but I’m not sure I can spend 500 euros on a klein blue vest right now, boooo!! Isn’t it wonderful? ♥ : )


Photos: Rami Hanna Edit: Sania Claus Demina

Shoes – Stella McCartney
Vest – Minimarket AW2013
Jumper – Zara

LOADING..