BARCELONA PHOTO DIARY #1


Nu är jag hemma från semestern och tänkte ta och visa lite härliga bilder från Barcelona. Ovan står jag typ högst upp på Parc Güell (ett MÅSTE om man åker dit, så himla fint!). Bättre/fler bilder på klänningen kommer senare idag.

I’m back home now but thought I’ll show you some vacation photos from Barcelona. Above you see me on top of the Parc Güell (a MUST if you’re going there, one of the most beautiful places I’ve ever been to!). More pictures of my dress coming up today.


Vackra blommor i parken.

Beautiful flowers in the park


Mycket såna här utsikter under de soliga promenaderna.

Lots of views like this one during the sunny walks. Boqueiran vid Ramblas var helt underbart! Fanns typ allt man kan köpa på en marknad och allt såg så fint ut. ♥ : )

The Boqueria at the Ramblas was wonderful! They were selling everything you can imagine on a food market.  ♥ : )

 

LOADING..