good morning stockholm


Godmorgon Stockholm! Har åkt på en dunderförkylning och lyckats tappa rösten, haha så typiskt! Tänkte trotsa detta och åka in till jobbet för att hämta lite saker och säga hej till min nya fina fönsterplats. Sen blir det lite spring på stan inför solsemester. Ska åka till Barcelona med min mamma snart, wihoo!! Sist jag låg på en strand var 2008(!!) så får köra på solskyddsfaktor sjuttio typ. ♥ : )

Good morning Stockholm! I managed to catch a cold and lost my voice, loll! The plan today is to go to the office and bring some stuff and also to say hello to my new window space. After that I’ll run around the city and prepare for some vacation time. Me and my mom are going to Barcelona (yayy!!). Last time I was at a beach was 2008 (!!) so I guess I should bring lots of sunscreen! ♥ : )

LOADING..