NEW YORK PHOTO DIARY #1


Här kommer lite blandade bilder från världens bästa New York. Ovan: jag i SoHo. Krimskrams och coola butiker finns i var och vartannat hörn. Ska visa vilka och lite sånt senare!

Here is the first New York photo diary for this trip. Above: Me in SoHo. They got these things and great shopping in every corner down there! I’ll show you more later!

Den första bilden var ett projekt att få till. La mig i princip på marken, utan att nudda den. Jag fick hålla i Anzor och han lyckades samtidigt ta en bild på mig in action. Det slutade med en hysterisk skrattattack, haha! 

The first of these two photos was a project to get. I basically was lying down on the ground, without touching it. Had to hold on to Anzor and at the same time he managed to snap a picture of me in action. Didn’t take long to find ourselves having a laugh attack, lol!


Älskar Dean & Deluca som är en kedja delikatessbutiker.Man får lust att köpa ungefär allt, atmosfären är väldigt inspirerande . Ett måste om man är i New York! Vet att det finns en uppe på Upper East Side och en i SoHo!  

I love Dean & Deluca! Its a chain of upscale grocery stores (that opened up in 1977!!). The atmosphere is inspiring and everything seems super fresh. A must go if you’re in New York. I know they got one in SoHo and on the Upper East Side!


Promenerar gärna upp för gatorna vid Madison avenue. Fönstershoppingen slår verkligen allt! En favoritbutik är Christian Louboutin (där jag köpte mina Pigalle-pumps förra sommaren) som har väldigt fint skyltfönster just nu! ♥ : )

I really enjoy walking home by going uptown at Madison avenue. The window shopping beats everything! One of my favorite shops is the little Christian Louboutin boutique (where I got my Pigalle pumps last summer). Love the windows they got at the moment! ♥ : )

  1. Momo skriver:

    Wow, I love the pictures. Especially the one from Dean & Deluca. Could easily be in an Ad

  2. New York verkar vara en himla trevlig stad och Louboutin skorna är ju bara to die for! Längtar tills jag åker till London så jag kan köpa mig ett par egna :)

    modemanifest.blogspot.com

Comments are closed.

LOADING..